Päiväkotimme arki

INTO SCHOOLissa painotetaan musiikkia, joka on meille tärkeä työkalu ja pedagogiikkamme sykkivä sydän. Muskari on kiinteä osa päiväkotimme arkea ja tarjoaa lapsille mahdollisuuden tutustua monipuolisesti musiikin maailmaan. Pedagogiikassamme korostuvat musiikin ohella STEAMS-kasvatus (science, technology, engineering, arts, mathematics, sports), jossa tiede, taide, teknologia  ja liikunta kietoutuvat yhteen luontevalla tavalla.

 

Meillä jokainen lapsi saa ilmaista itseään omalla äidinkielellään. Päiväkodissamme lapset oppivat sekä suomea että englantia natiivien opettajien ja hoitajien johdolla. Jokaiselle lapselle laaditaan henkilökohtainen varhaiskasvatussuunnitelma yhdessä vanhempien kanssa. Suunnitelma toimii pohjana lapsen yksilölliselle oppimispolulle.

 

Tarjoamme monipuolisen, kasvispainotteisen aterian, joka on valmistettu laadukkaista ja puhtaista pääosin kotimaisista raaka-aineista. Panostamme oppimisympäristössämme turvallisiin ja ekologisiin materiaaleihin, jotka tukevat lasten oppimista ja hyvinvointia.​ Perheet ovat tervetulleita tutustumaan päiväkotiimme ennen hoidon aloittamista. Tutustumisella varmistetaan lapselle turvallinen olo hänen aloittaessaan päiväkodissamme.

Päiväohjelma

INTO DAY

7.30                       Hyvää huomenta


8.00 - 9.00           Aamiainen

                              (Leikkihetki)

9.00 - 11.00           STEAMS-projekteja ja ulkoleikkejä

11.00 - 11.15            Päiväpiiri

11.15 - 11.45            Lounas

11.45 - 14.00          Tarinatuokio ja päiväunet

​                               (Leikkiä ja liikuntaa)

14.00 - 14.15          Välipala

14.15 - 16.30          Leikkiä ja STEAMS-projekteja

16.30                     Hei hei, nähdään huomenna

INTO SCHOOL INTERNATIONAL PRESCHOOL

ITÄLAHDENKATU 2

00210 HELSINKI

FINLAND

Copyright © 2021 INTO SCHOOL

All Rights Reserved | Privacy Policy

#UnlockingCreativityInEveryone

  • instagram-icon
  • facebook-icon
  • twitter-icon