Kids having fun painting.png

Päiväkotimme arki

instruments2_edited.png

INTO SCHOOLissa painotetaan musiikkia, joka on meille tärkeä työkalu ja pedagogiikkamme sykkivä sydän. Muskari on kiinteä osa päiväkotimme arkea ja tarjoaa lapsille mahdollisuuden tutustua monipuolisesti musiikin maailmaan.

 

Pedagogiikassamme korostuvat musiikin ohella STEAMS-kasvatus (science, technology, engineering, arts, mathematics, sports), jossa tiede, taide, teknologia  ja liikunta kietoutuvat yhteen luontevalla tavalla.

insturments_edited.jpg

Meillä jokainen lapsi saa ilmaista itseään omalla äidinkielellään. Päiväkodissamme lapset oppivat sekä suomea että englantia natiivien opettajien ja hoitajien johdolla.

 

Jokaiselle lapselle laaditaan henkilökohtainen varhaiskasvatussuunnitelma yhdessä vanhempien kanssa. Suunnitelma toimii pohjana lapsen yksilölliselle oppimispolulle.

toys.jpg

Tarjoamme monipuolisen, kasvispainotteisen aterian, joka on valmistettu laadukkaista ja puhtaista pääosin kotimaisista raaka-aineista.

 

Panostamme oppimisympäristössämme turvallisiin ja ekologisiin materiaaleihin, jotka tukevat lasten oppimista ja hyvinvointia.​

 

Perheet ovat tervetulleita tutustumaan päiväkotiimme ennen hoidon aloittamista. Tutustumisella varmistetaan lapselle turvallinen olo hänen aloittaessaan päiväkodissamme.

Berries
kaksikielinen päiväkoti
kaksikielinen päiväkoti
kaksikielinen päiväkoti
INTO DAY


8.00 - 9.00           Aamiainen (Leikkihetki)

9.00 - 11.00           STEAMS-projekteja ja ulkoleikkejä

11.00 - 11.15            Musiikkiliikuntaa

11.15 - 11.45            Lounas

11.45 - 14.00          Tarinatuokio ja päiväunet

​                               

14.00 - 14.30         Leikkiä ja liikuntaa

14.30 - 15.00         Välipala

15.00 - 16.30         Leikkiä ja STEAMS-projekteja

16.30                     Hei hei, nähdään huomenna

Musiikkipainotteinen päiväkoti
kaksikielinen päiväkoti
kaksikielinen päiväkoti
kaksikielinen päiväkoti

Päiväohjelma